Γυάλισμα μαρμάρων χωρίς σκόνη

Για το γυάλισμα των μαρμάρων – μωσαϊκών η “KAZAKOS MARMOR” χρησιμοποιεί ειδικά διαμάντια γυαλίσματος.
Τα μαρμάρινα και μωσαϊκά δάπεδα αν και δίνουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χώρο μας, με το καιρό μπορούν να θαμπώσουν ή να χαραχθούν. Μην αγχώνεστε όμως με ένα επαγγελματικό γυάλισμα των μαρμάρων σας, ο χώρο σας θα γίνει όπως ήταν πριν.
Πραγματοποιούμε νέους πρωτοποριακούς τρόπους με διαμάντια στη διαδικασία του γυαλίσματος του μαρμάρου-μωσαϊκού και καταφέρνουμε να επαναφέρουμε το μάρμαρο-μωσαϊκό στην αρχική του κατάσταση, αναδεικνύουμε το φυσικό του χρώμα ενώ παράλληλα πετυχαίνουμε την παράταση της αντοχής του στο χρόνο.
Μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα που προκύπτουν στα μαρμάρινα και τα μωσαϊκά δάπεδα σας και να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε φθορά για να μπορείτε να τα απολαμβάνετε στην οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την κατασκευή ή αναζωογόνηση των μαρμάρινων-μωσαϊκών επιφανειών της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ η εφαρμογή γίνεται μετά από έλεγχο του χώρου σας και με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που εγγυάται το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γυάλισμα μαρμάρων με τη καλύτερη τεχνολογία και  40 χρόνια εμπειρίας   Η ΕΤΑΙΡΙΑ