Χρησιμοποιούμε μοναδικές μεθόδους πραγματικά φυσικού και οικολογικού γυαλίσματος μαρμάρων, μωσαϊκών κ.ά. μόνο με διαμάντια, που δίνουν πολύ καλύτερο γυάλισμα, με εξαιρετική καθαρότητα, βάθος και αντοχή, σε πολύ προσιτές τιμές.
Μπορούμε να επιτύχουμε διαφορετικές ποιότητες φυσικού γυαλίσματος, μόνο με τη χρήση διαμαντιών διαφορετικής ψιλότητας, πολύ μεγαλύτερης ψιλότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό (δεδομένου ότι τα τελικά νούμερα πέτρας και διαμαντιού 1000-3000 που χρησιμοποιούνται, δε δίνουν γυάλισμα χωρίς τη χρήση χημικών προσθέτων).
Ανάλογα με τη μέθοδο και τη σειρά διαμαντιών που θα χρησιμοποιήσουμε, το γυάλισμα μαρμάρων, γρανιτών κ.ά. μπορεί να φτάσει ακόμη και το απόλυτο γυάλισμα ενός καθρέφτη.
Οι γυαλισμένες επιφάνειες δε γλιστράνε καθόλου κι αντέχουν από δύο μέχρι τέσσερις φορές περισσότερο, σε σχέση με δάπεδα που έχουν τριφτεί με παλιότερες τεχνολογίες διαμαντιών κι έχουν γυαλιστεί με χημικά πρόσθετα όπως οξαλικά, κρυσταλλοποιήση κ.ά.
Το γυάλισμα μας έχει μεγαλύτερη αντοχή, επειδή γυαλίζουμε φυσικά με διαμάντια το μάρμαρο, μωσαϊκό κ.ά. και δε γυαλίζει το χημικό πρόσθετο πάνω από μια ελάχιστα γυαλισμένη επιφάνεια.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι τιμές για το γυάλισμα μαρμάρων, στις περισσότερες ποιότητες, παραμένει στα ίδια και μερικές φορές σε χαμηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Οι μέθοδοι γυαλίσματος μαρμάρων, μωσαϊκών, πωρόλιθων κ.ά., εξ’ ολοκλήρου με διαμάντια, δε χρησιμοποιούνται από κανένα άλλο συνεργείο στην Ελλάδα.