Αδιαβροχοποίηση δαπέδων

Η αδιαβροχοποίηση δαπέδων, είναι η επιτακτική και άμεση ανάγκη για να προστατέψετε την περιουσία σας. Η επεξεργασία της επιφάνειας των μαρμάρων-μωσαϊκών με ειδικά χημικά υλικά εμποτισμού, ελαχιστοποιεί την απορροφητικότητα τους.
Η αδιαβροχοποίηση δαπέδου μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, το ζήτημα των λεκέδων.
Με την διαδικασία της αδιαβροχοποιήσεως, τα φυσικά πετρώματα παρόλο που είναι πορώδη δεν απορροφούν τους ρύπους που δημιουργούν λεκέδες.
Επίσης δεν αφήνουν άλατα και αλκάλια να ανέλθουν προς την επιφάνεια.
Οι εργασίες μπορούν να εφαρμοστούν σε φυσικά και τεχνητά πετρώματα όπως μάρμαρο, μωσαϊκό, πέτρα, γρανίτη, τσιμέντο. σε δάπεδα, επενδύσεις, σκάλες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τί είναι η αδιαβροχοποίηση μαρμάρων, μωσαϊκών, γρανιτών?
Η αδιαβροχοποίηση είναι μια τεχνική προστασίας ενός φυσικού ή τεχνητού υλικού, έτσι ώστε να μην απορροφά νερό και λεκέδες με βάση το νερό και το λάδι.
Η αδιαβροχοποίηση προστατεύει από λεκέδες με βάση το νερό και το λάδι όπως κρασί, λάδι, καφέ, από μελάνι και χρώματα, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων και μούχλας, δεν εισχωρεί η βρωμιά μέσα στο υλικό, δημιουργεί αντιβακτηριδιακή προστασία, η επιφάνεια καθαρίζεται πιο εύκολα.
Το σημαντικό είναι ότι, μια πολύ καλής ποιότητας αδιαβροχοποίηση, δε δημιουργεί φιλμ και δεν επηρεάζει καθόλου το υλικό.
Η εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης απαιτεί εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εξοικείωση με τις απαιτήσεις της χρήσης.

Γυάλισμα μαρμάρων με τη καλύτερη τεχνολογία και  40 χρόνια εμπειρίας   Η ΕΤΑΙΡΙΑ